اموزش کیوکوشین کاراته
کیوکوشین خوزستان
نوشته شده در تاريخ شنبه 23 شهريور 1392برچسب:, توسط سارا گلچین |

در اوج قدرت انسان باش.کاراته کای واقعی کسی است که برای تکامل شخصیتش تلاش کند.

کاراته همچون آب جوشانی است که اگر حرارت به آن نرسد رو به سردی می گراید.

کاراته همچون کوه یخی است که قدرت تنها نوک آن را تشکیل می دهد و عمق و معنای کاراته بیشتر از این است .

ابتدا و انتهای هنر های رزمی ادب و نزاکت است که همیشه باید به طور صحیح رعایت شود.

کیوکوشین یعنی تقدیر و تشکر از همه چیز و همه کس و وابستگی به هیچ.

کاراته با تواضع شروع می شود و با تواضع به پایان میرسد پس در همه وقت به طور شایسته و از صمیم قلب مودب و فروتن باش .

بدون تمرین امکان اثبات نیست بدون اثبات امکان اعتماد نیست و بدون اعتماد کسی نمی تواند قابل احترام باشد .

اشکی که هنگام شکست میریزیم,عرقی است که هنگام تمرین نریختیم.

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 7 شهريور 1392برچسب:افزیش توان بدنی,قدرت بدنی,بدن سازی,استقامت,ورزش, توسط سارا گلچین |

 

 
 
راهکارها و روشهای افزایش توان بدنی کاملا مشخص و تعریف شده است . مهم است که برای این کار مطالعات پزشکی و ورزشی مورد توجه قرار گیرد . افزایش توان جسمانی به 3 شاخه اصلی تقسیم میشود :
1.افزایش استقامت 2. افزایش قدرت 3. افزایش انعطاف که در ادامه آنها شرح داده خواهد شد . اما نکته مهم این است که هر 3 عامل گفته شده به همراه جزئیاتشان اگر چه شاخه های اصلی درخت افزایش توان جسمانی است اما بدانید که تنه این درخت مراقبه ذهنی و آرامش اعصاب و تمرکز است . همانگونه که انجام دادن تمرینهای بدنسازی با خشونت و بدون تمرکز هیچ فایده ای ندارد  انجام تمرینهای افزایش توان جسمانی که در ادامه آمده است همگی باید در کمال تمرکز و آمادگی ذهنی انجام شود ، در مطلب بعدی سایت بانک اطلاعات ورزشهای رزمی مطلبی در این مورد خواهید خواند که چگونه ذهنی رزمی در کمال آرامش داشته باشیم و همچنین مراقبه ذهنی را خواهید آموخت

عوامل افزایش توان جسمانی به شرح زیر است :

A – افزايش استقامت :

بهترين راه افزايش استقامت دويدن يا شنا كردن روزانه به مدت 30 دقيقه با ضربان قلب چربی سوز است مشروط بر آنكه مداوم و با حوصله انجام گيرد . ورزش با دوچرخه ثابت يا نوار گردان به دليل آن كه به راحتی می توان ضربان نبض را كنترل نمود مطمئن تر است ولی بديهی است كه شادابی و لطافت دويدن در طبيعت آزاد را ندارد . بالا رفتن آرام از كوه ، پياده روی نسبتاً سريع و درازمدت و بخصوص چنانچه وزنه حدود يك كيلويی در دستان باشد از روش های مفيد افزايش استقامت است .


B – افزايش قدرت :

تمرين هايی كه قدرت عضلات را افزايش می دهد و از ضعيف شدن عضلات جلوگيری می نمايد اصولاً به سه گروه تقسيم می شوند :


1 – تمرينات ايزومتريك : در اين تمرينات نيرو به بدن اعمال می شود بدون آنكه مفاصل و اعضای بدن حركت نمايد ، مثل آنكه با دست به ديوار فشار وارد نماييم .
ویژگی های تمرینات ايزومتريك : برتری اين روش در آن است كه هنگام تقويت عضلات ، مفاصل حركتی ندارند .
بنابراين كار عضلات موجب اختلال در مفاصل و احياناً فشار استخوان بر استخوان نمی شود . برای مثال در دردهاي كمر ، فرد به پشت می خوابد و عضلات خود را منقبض كرده و همزمان كمر خود را به زمين فشار می دهد . حال بدون آنكه مهره های بيمار حركت كند ، عضلات كمر و شكم تقويت می شود . عيب اين روش آن است كه اولاً اراده قوي می خواهد و ثانياً فشارهای انقباضی با تشخيص فرد انجام می شود و نمی توان آن را اندازه گيری و تنظيم نمود و نهايتاً انجام آن نياز به حوصله فراوان دارد .

2 –تمرينات ايزوتونيك : در اين تمرينات نيروی ثابتی به بدن وارد می شود و اعضای بدن اين نيروی ثابت را در بدن جابجا می كند . مثل تمرين با وزنه يا قرار دادن وزنه روی شانه و نشستن و برخاستن با آن .
ویژگی های تمرینات ايزوتونيك : تمرين های ايزوتونيك مثل كار با دستگاه های معمولی بدن سازی ، هالتر ، وزنه ، شنا روی دست و بالا رفتن از طناب ،گو اينكه به تقويت عضلات كمك می نمايد ، اما به دليل آنكه در برخی زوايای حركت مفصل ، نيروی بيش از حد وارد می كند و در برخي زوايا نيروی كمتر از حد ، اولاً ممكن است سبب آسيب ديدگی عضلات و رباط ها در برخی زوايای حركت و ثانياً سبب عدم تقويت در برخی زواياي ديگر شود .

3 – تمرينات ايزوكنتيك‌ : در اين تمرينات نيروی ثابت به بدن اعمال نمی شود بلكه حسب موقعيت بدن نيروی متناسبی به بدن وارد می شود و در عوض سرعت حركت اعضای بدن بطور ثابت صورت می گيرد .
در حقيقت كار كردن برای افزايش قدرت يعنی كار كردن با وزنه به صورتی كه عضلات تحت فشار قرار گيرند . البته تمرينات ايزوكنتيك شايد بهترين روش باشد ولی دسترسی به وسايل آن مشكل است . اما روش ايزومتريك بدون كمترين وسيله خاص و روش ايزوتونيك با وسايل ساده تر قابل اجرا است . انتخاب نوع تمرينات بر حسب نياز و امكان دسترسی به وسايل صورت می گيرد .
 

ویژگی های تمرینات ايزوكنتيك : برای مفاصلی كه سالم هستند و حركت مشكل براي آنها ايجاد نمی كند ، تمرين ايزوكنتيك بهترين ورزش می باشد . دستگاه های ايزوكنتيكی مجهز به كامپيوتر كه با سرعت ثابت و نيروی متغير كار می كنند بسيار گران قيمت می باشند و كمتر در دسترس عموم قرار دارند و در ايران بجز دو مورد يافت نمی شود و بيشتر برای اندازه گيری قدرت عضلات بكار برده می شود تا تمرين . در عمل كارخانجات سازنده از طريق اين دستگاه ها ، منحنی نيروی وارده بر عضلات را يافته و بادامك متناسب با آن تغييرات را ساخته و در دستگاه های ايزو تونيك بكار می برند . اين اقدام موجب ارزان شدن دستگاه ها و مشابه شدن حركت در دستگاه های معمولی مكانيكی با حركت های ايزوكنتيك شده است . علی القاعده اگر ده دستگاه داشته باشيم هفته ای سه روز و به مدت 20 دقيقه تمرين برای تقويت عضلات كافی می باشد .
برای آنكه برای شما روشن شود كه آيا عضلات شما قوی و مناسب است ، از آزمايشات ساده ای می توانيد استفاده كنيد . البته اگر بتوانيد از تجهيزات كامپيوتری برای اندازه گيری عضلات استفاده كنيد طبعاً بهتر و دقيق تر می باشد . برای آزمايشات ساده می توان از بارفيكس استفاده نمود . اگر كمتر از 5 بار حركت بارفيكس را انجام دهيد عضلات دست شما نياز به تمرين و تقويت دارد .

 

C – افزايش انعطاف :

براي داشتن انعطاف كافی بايد كار از كودكی شروع شود . افزايش انعطاف مفاصل و قابليت تغيير حالت رباط ها و عضلات در سنينی كه اين عضلات و مفاصل شكل گرفته اند بسيار دشوار است . با اين همه نبايد تمرينات انعطافی را فراموش كرد . زيرا حداقل ،‌ انعطاف بدن را بايد به حد معمولی حفظ نمود و همچنين عدم انجام تمرينات انعطافی به خشكی تدريجی مفاصل و رباط ها می انجامد . گرم كردن ، حركات كششی و فشار روی مفاصل در حد شروع درد اما به ملايمت و آهستگی در حفظ و كسب انعطاف بسيار مفيد است . حركات ورزشی مناسب كه هم انعطاف را زياد می كند و هم به آمادگی بدن و قدرت عضلات می افزايد بسيار مفيد فايده می باشند .
خلاصه : اگر عضلات شما قوی باشد مفاصل شما هم سالم می ماند و الا دچار بيماری های مفصلی و عوارض بعدی آن خواهيد شد .
به هر حال ساده ترين روش برای تقويت قدرت ،‌ تمرينات ايزومتريك می باشد . مثل فشار دست به ميز ، فشار پا به چهارچوب در ، فشار دست به چهارچوب و انقباض ارادی عضلات ، استفاده از بارفيكس ، حركت شنای روی دست ، به تعداد 10 تا 20 بار و يك تا سه بار در روز كافي می باشد .اگر وسايل ايزوكنتيك و ايزوتونيك در دسترس باشد پرداختن به آن مفيدتر می باشد .

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 7 شهريور 1392برچسب:, توسط سارا گلچین |

عده ای از مردم بر این باورند كه مهار درگیریهایی كه با سلاح گرم پیش می‌آید مشكل تر از در گیریهایی است كه با سلاحهای سردی همچون چاقو اتفاق می‌افتد . در حال كه آمار نشان  میدهد بیشترین صدمات ناشی از در گیریها مانند جراحات سخت و یا حتی منجر به مرگ مربوط به درگیری ایست كه در آن از سلاح سرد ( چاقو) استفاده شده است .
برای فهم بهتر این مطلب فرض كنید كه شخصی در خیابان و كوچه های تاریك بوسیله اسلحه گرم از فاصله نزدیك به هر دلیلی تهدید شود ، در این حال تا زمانی كه شخص تهدید كننده انگشت خود را بر ماشه اسلحه فشار نیاورد هیچ اتفاقی نمی افتد .
حال اگر شخصی تهدید شونده قصد مقاومت داشته باشد با استفاده از فنون دفاعی ، شانس گرفتن اسلحه و چرخاندن لوله آن به سمت دیگر را دارد كه این شانس كم هم نیست .
اما اگر همین شخص  (مدافع) با اسلحه‌ی سردی مثل چاقو مواجه شود مساله كاملا فرق دارد و دفاع او بسیار سخت و دشوار خواهد بود . زیرا ممكن است شخص مهاجم به خاطر ترس از گیر افتادن و یا از روی حرفه‌ای گری قصد حمله با چاقو را داشته باشد كه در این صورت مدافع حتب اگر بخواهد چاقو را از او بگیرد ممكن است دست و پا یا بدن خود را زخمی كند .
امروزه بسیاری از سبكهای رزمی بخصوص سبكهای سلاح سرد بر این ادعا هستند كه تكنیكهای دست خالی در برابر چاقوی آنها از بهترین و كاملترین و كاربردی ترین تكنیك‌هاست كه اگر این ادعا بدون در نظر گرفتن خطرات احتمالی چاقو طرح شده باشد ادعایی بی اساس بیش نیست و هنرجویان تكنیكهای دفاع سلاحهای سرد در همه مراحل آموزش باید بدانند كه تسلط بی چون و چرا در دفاع از چاقو كاملا بی معناست و همواره احتمال خارج شدن كنترل درگیری از دست آنها وجود دارد ، كما اینكه بسیار اتفاق افتاده است حتی كسانی كه مهارت در دفاع دست خالی در مقابل چاقو را داشته‌اند در زمان درگیری در خیابان آسیب دیده اند .
پس نكته اصلی این است كه نه تنها دفاعی وجود ندارد كه مهار چاقو در آن صد در صد تضمین شده باشد بلكه حتی در صورت داشتن مهارت كافی در دفاع دست خالی با چاقو شانس خلع سلاح كردن مهاجم فقط 10 یا نهایتا 20 درصد است كه آن هم به هر حال امكان زخمی شدن دستان مدافع برای رفتن چاقو بسیار زیاد است پس اگر كمی عاقلانه فكر كنید نتیجه میگیریم كه بهترین تكنیك دفاع با دست خالی در مقابل مهاجم مسلح به چاقو فرار كردن است . مگر آنكه مجبور شوید كه در آن صورت باید ضمن استفاده از وسایلی مانند چوب یا سنگ یا تی‌شرت و لباستان از تكنیكهای خودتان استفاده كنید و به هر حال این احتمال را بدهید كه ممكن است زخمی بشوید . با این احتمال حتما بهتر كار خواهید كرد .
به هر حال در دفاع دست خالی در مقابل چاقو پایان كار را باید به مرگ بگیرید كه به تب راضی شوید!

.: Weblog Themes By LoxBlog :.