اموزش کیوکوشین کاراته
کیوکوشین خوزستان
نوشته شده در تاريخ شنبه 4 آبان 1392برچسب:, توسط سارا گلچین |

 

نوشته شده در تاريخ جمعه 5 مهر 1398برچسب:من یک کیوکوشین کارم, توسط سارا گلچین |

 


من یک کیوکوشین کارم کسی که هر روز بعد از تمرین سخت بعد از خستگی بسیار احساس شادابی دارم

من یک کیوکوشین کارم کسی که از زخمهای مبارزه لذت می برم

من یک کیوکوشین کارم کسی که به زخمهای دستانم افتخار می کنم

من یک کیوکوشین کارم کسی که نه تنها با جسم بلکه با روح خود ورزش می کنم

من یک کیوکوشین کارم کسی که اگر مبارزه نکنم دلم برای زخمهای مبارزه تنگ می شود

به من اینگونه نگاه نکن

کیوکوشین تمام زندگی من است

نوشته شده در تاريخ شنبه 23 شهريور 1392برچسب:, توسط سارا گلچین |

در اوج قدرت انسان باش.کاراته کای واقعی کسی است که برای تکامل شخصیتش تلاش کند.

کاراته همچون آب جوشانی است که اگر حرارت به آن نرسد رو به سردی می گراید.

کاراته همچون کوه یخی است که قدرت تنها نوک آن را تشکیل می دهد و عمق و معنای کاراته بیشتر از این است .

ابتدا و انتهای هنر های رزمی ادب و نزاکت است که همیشه باید به طور صحیح رعایت شود.

کیوکوشین یعنی تقدیر و تشکر از همه چیز و همه کس و وابستگی به هیچ.

کاراته با تواضع شروع می شود و با تواضع به پایان میرسد پس در همه وقت به طور شایسته و از صمیم قلب مودب و فروتن باش .

بدون تمرین امکان اثبات نیست بدون اثبات امکان اعتماد نیست و بدون اعتماد کسی نمی تواند قابل احترام باشد .

اشکی که هنگام شکست میریزیم,عرقی است که هنگام تمرین نریختیم.

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 7 شهريور 1392برچسب:افزیش توان بدنی,قدرت بدنی,بدن سازی,استقامت,ورزش, توسط سارا گلچین |

 

 
 
راهکارها و روشهای افزایش توان بدنی کاملا مشخص و تعریف شده است . مهم است که برای این کار مطالعات پزشکی و ورزشی مورد توجه قرار گیرد . افزایش توان جسمانی به 3 شاخه اصلی تقسیم میشود :
1.افزایش استقامت 2. افزایش قدرت 3. افزایش انعطاف که در ادامه آنها شرح داده خواهد شد . اما نکته مهم این است که هر 3 عامل گفته شده به همراه جزئیاتشان اگر چه شاخه های اصلی درخت افزایش توان جسمانی است اما بدانید که تنه این درخت مراقبه ذهنی و آرامش اعصاب و تمرکز است . همانگونه که انجام دادن تمرینهای بدنسازی با خشونت و بدون تمرکز هیچ فایده ای ندارد  انجام تمرینهای افزایش توان جسمانی که در ادامه آمده است همگی باید در کمال تمرکز و آمادگی ذهنی انجام شود ، در مطلب بعدی سایت بانک اطلاعات ورزشهای رزمی مطلبی در این مورد خواهید خواند که چگونه ذهنی رزمی در کمال آرامش داشته باشیم و همچنین مراقبه ذهنی را خواهید آموخت

عوامل افزایش توان جسمانی به شرح زیر است :

A – افزايش استقامت :

بهترين راه افزايش استقامت دويدن يا شنا كردن روزانه به مدت 30 دقيقه با ضربان قلب چربی سوز است مشروط بر آنكه مداوم و با حوصله انجام گيرد . ورزش با دوچرخه ثابت يا نوار گردان به دليل آن كه به راحتی می توان ضربان نبض را كنترل نمود مطمئن تر است ولی بديهی است كه شادابی و لطافت دويدن در طبيعت آزاد را ندارد . بالا رفتن آرام از كوه ، پياده روی نسبتاً سريع و درازمدت و بخصوص چنانچه وزنه حدود يك كيلويی در دستان باشد از روش های مفيد افزايش استقامت است .


B – افزايش قدرت :

تمرين هايی كه قدرت عضلات را افزايش می دهد و از ضعيف شدن عضلات جلوگيری می نمايد اصولاً به سه گروه تقسيم می شوند :


1 – تمرينات ايزومتريك : در اين تمرينات نيرو به بدن اعمال می شود بدون آنكه مفاصل و اعضای بدن حركت نمايد ، مثل آنكه با دست به ديوار فشار وارد نماييم .
ویژگی های تمرینات ايزومتريك : برتری اين روش در آن است كه هنگام تقويت عضلات ، مفاصل حركتی ندارند .
بنابراين كار عضلات موجب اختلال در مفاصل و احياناً فشار استخوان بر استخوان نمی شود . برای مثال در دردهاي كمر ، فرد به پشت می خوابد و عضلات خود را منقبض كرده و همزمان كمر خود را به زمين فشار می دهد . حال بدون آنكه مهره های بيمار حركت كند ، عضلات كمر و شكم تقويت می شود . عيب اين روش آن است كه اولاً اراده قوي می خواهد و ثانياً فشارهای انقباضی با تشخيص فرد انجام می شود و نمی توان آن را اندازه گيری و تنظيم نمود و نهايتاً انجام آن نياز به حوصله فراوان دارد .

2 –تمرينات ايزوتونيك : در اين تمرينات نيروی ثابتی به بدن وارد می شود و اعضای بدن اين نيروی ثابت را در بدن جابجا می كند . مثل تمرين با وزنه يا قرار دادن وزنه روی شانه و نشستن و برخاستن با آن .
ویژگی های تمرینات ايزوتونيك : تمرين های ايزوتونيك مثل كار با دستگاه های معمولی بدن سازی ، هالتر ، وزنه ، شنا روی دست و بالا رفتن از طناب ،گو اينكه به تقويت عضلات كمك می نمايد ، اما به دليل آنكه در برخی زوايای حركت مفصل ، نيروی بيش از حد وارد می كند و در برخي زوايا نيروی كمتر از حد ، اولاً ممكن است سبب آسيب ديدگی عضلات و رباط ها در برخی زوايای حركت و ثانياً سبب عدم تقويت در برخی زواياي ديگر شود .

3 – تمرينات ايزوكنتيك‌ : در اين تمرينات نيروی ثابت به بدن اعمال نمی شود بلكه حسب موقعيت بدن نيروی متناسبی به بدن وارد می شود و در عوض سرعت حركت اعضای بدن بطور ثابت صورت می گيرد .
در حقيقت كار كردن برای افزايش قدرت يعنی كار كردن با وزنه به صورتی كه عضلات تحت فشار قرار گيرند . البته تمرينات ايزوكنتيك شايد بهترين روش باشد ولی دسترسی به وسايل آن مشكل است . اما روش ايزومتريك بدون كمترين وسيله خاص و روش ايزوتونيك با وسايل ساده تر قابل اجرا است . انتخاب نوع تمرينات بر حسب نياز و امكان دسترسی به وسايل صورت می گيرد .
 

ویژگی های تمرینات ايزوكنتيك : برای مفاصلی كه سالم هستند و حركت مشكل براي آنها ايجاد نمی كند ، تمرين ايزوكنتيك بهترين ورزش می باشد . دستگاه های ايزوكنتيكی مجهز به كامپيوتر كه با سرعت ثابت و نيروی متغير كار می كنند بسيار گران قيمت می باشند و كمتر در دسترس عموم قرار دارند و در ايران بجز دو مورد يافت نمی شود و بيشتر برای اندازه گيری قدرت عضلات بكار برده می شود تا تمرين . در عمل كارخانجات سازنده از طريق اين دستگاه ها ، منحنی نيروی وارده بر عضلات را يافته و بادامك متناسب با آن تغييرات را ساخته و در دستگاه های ايزو تونيك بكار می برند . اين اقدام موجب ارزان شدن دستگاه ها و مشابه شدن حركت در دستگاه های معمولی مكانيكی با حركت های ايزوكنتيك شده است . علی القاعده اگر ده دستگاه داشته باشيم هفته ای سه روز و به مدت 20 دقيقه تمرين برای تقويت عضلات كافی می باشد .
برای آنكه برای شما روشن شود كه آيا عضلات شما قوی و مناسب است ، از آزمايشات ساده ای می توانيد استفاده كنيد . البته اگر بتوانيد از تجهيزات كامپيوتری برای اندازه گيری عضلات استفاده كنيد طبعاً بهتر و دقيق تر می باشد . برای آزمايشات ساده می توان از بارفيكس استفاده نمود . اگر كمتر از 5 بار حركت بارفيكس را انجام دهيد عضلات دست شما نياز به تمرين و تقويت دارد .

 

C – افزايش انعطاف :

براي داشتن انعطاف كافی بايد كار از كودكی شروع شود . افزايش انعطاف مفاصل و قابليت تغيير حالت رباط ها و عضلات در سنينی كه اين عضلات و مفاصل شكل گرفته اند بسيار دشوار است . با اين همه نبايد تمرينات انعطافی را فراموش كرد . زيرا حداقل ،‌ انعطاف بدن را بايد به حد معمولی حفظ نمود و همچنين عدم انجام تمرينات انعطافی به خشكی تدريجی مفاصل و رباط ها می انجامد . گرم كردن ، حركات كششی و فشار روی مفاصل در حد شروع درد اما به ملايمت و آهستگی در حفظ و كسب انعطاف بسيار مفيد است . حركات ورزشی مناسب كه هم انعطاف را زياد می كند و هم به آمادگی بدن و قدرت عضلات می افزايد بسيار مفيد فايده می باشند .
خلاصه : اگر عضلات شما قوی باشد مفاصل شما هم سالم می ماند و الا دچار بيماری های مفصلی و عوارض بعدی آن خواهيد شد .
به هر حال ساده ترين روش برای تقويت قدرت ،‌ تمرينات ايزومتريك می باشد . مثل فشار دست به ميز ، فشار پا به چهارچوب در ، فشار دست به چهارچوب و انقباض ارادی عضلات ، استفاده از بارفيكس ، حركت شنای روی دست ، به تعداد 10 تا 20 بار و يك تا سه بار در روز كافي می باشد .اگر وسايل ايزوكنتيك و ايزوتونيك در دسترس باشد پرداختن به آن مفيدتر می باشد .

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 7 شهريور 1392برچسب:, توسط سارا گلچین |

عده ای از مردم بر این باورند كه مهار درگیریهایی كه با سلاح گرم پیش می‌آید مشكل تر از در گیریهایی است كه با سلاحهای سردی همچون چاقو اتفاق می‌افتد . در حال كه آمار نشان  میدهد بیشترین صدمات ناشی از در گیریها مانند جراحات سخت و یا حتی منجر به مرگ مربوط به درگیری ایست كه در آن از سلاح سرد ( چاقو) استفاده شده است .
برای فهم بهتر این مطلب فرض كنید كه شخصی در خیابان و كوچه های تاریك بوسیله اسلحه گرم از فاصله نزدیك به هر دلیلی تهدید شود ، در این حال تا زمانی كه شخص تهدید كننده انگشت خود را بر ماشه اسلحه فشار نیاورد هیچ اتفاقی نمی افتد .
حال اگر شخصی تهدید شونده قصد مقاومت داشته باشد با استفاده از فنون دفاعی ، شانس گرفتن اسلحه و چرخاندن لوله آن به سمت دیگر را دارد كه این شانس كم هم نیست .
اما اگر همین شخص  (مدافع) با اسلحه‌ی سردی مثل چاقو مواجه شود مساله كاملا فرق دارد و دفاع او بسیار سخت و دشوار خواهد بود . زیرا ممكن است شخص مهاجم به خاطر ترس از گیر افتادن و یا از روی حرفه‌ای گری قصد حمله با چاقو را داشته باشد كه در این صورت مدافع حتب اگر بخواهد چاقو را از او بگیرد ممكن است دست و پا یا بدن خود را زخمی كند .
امروزه بسیاری از سبكهای رزمی بخصوص سبكهای سلاح سرد بر این ادعا هستند كه تكنیكهای دست خالی در برابر چاقوی آنها از بهترین و كاملترین و كاربردی ترین تكنیك‌هاست كه اگر این ادعا بدون در نظر گرفتن خطرات احتمالی چاقو طرح شده باشد ادعایی بی اساس بیش نیست و هنرجویان تكنیكهای دفاع سلاحهای سرد در همه مراحل آموزش باید بدانند كه تسلط بی چون و چرا در دفاع از چاقو كاملا بی معناست و همواره احتمال خارج شدن كنترل درگیری از دست آنها وجود دارد ، كما اینكه بسیار اتفاق افتاده است حتی كسانی كه مهارت در دفاع دست خالی در مقابل چاقو را داشته‌اند در زمان درگیری در خیابان آسیب دیده اند .
پس نكته اصلی این است كه نه تنها دفاعی وجود ندارد كه مهار چاقو در آن صد در صد تضمین شده باشد بلكه حتی در صورت داشتن مهارت كافی در دفاع دست خالی با چاقو شانس خلع سلاح كردن مهاجم فقط 10 یا نهایتا 20 درصد است كه آن هم به هر حال امكان زخمی شدن دستان مدافع برای رفتن چاقو بسیار زیاد است پس اگر كمی عاقلانه فكر كنید نتیجه میگیریم كه بهترین تكنیك دفاع با دست خالی در مقابل مهاجم مسلح به چاقو فرار كردن است . مگر آنكه مجبور شوید كه در آن صورت باید ضمن استفاده از وسایلی مانند چوب یا سنگ یا تی‌شرت و لباستان از تكنیكهای خودتان استفاده كنید و به هر حال این احتمال را بدهید كه ممكن است زخمی بشوید . با این احتمال حتما بهتر كار خواهید كرد .
به هر حال در دفاع دست خالی در مقابل چاقو پایان كار را باید به مرگ بگیرید كه به تب راضی شوید!

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 23 مرداد 1392برچسب:, توسط سارا گلچین |

 

 

قبل از شروع یک قلم و کاغذ واسه محاسباتتون بردارید .

ابتدا اندازه قدتان را برحسب متر روی کاغذ بنویسید.برای مثال اگر قدتان 185 سانتیمتر است  1.85 متر را بنویسید.

سپس 1.85 را به توان 2 برسانید.برای مثال 1.85 ضربدر 1.85 که جواب 3.4225 است.

در مرحله بعد وزنتان را برحسب کیلوگرم بنویسید.

سپس وزنتان را بر عدد به دست آمده تقسیم کنید.برای مثال اگر وزنتان 80 کیلوگرم است،80 را بر 3.4225 تقسیم کنید.اگر جواب بدست آمده 18 یا کمتر از 18 شد شما فردی لاغر و اگر بین 18 تا 24 شد فردی نرمال و اگر عدد بدست آمده از 24 بیشتر بود شما فردی چاق هستید.


 
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 14 مرداد 1392برچسب:, توسط سارا گلچین |

 

راهکار بدست آوردن باسن و ران متناسب
راهکار بدست آوردن باسن و ران متناسب، تمرکز بر گروه‌های عضلانی چهار سر (جلوی ران)، ‌‌هامسترینگ (پشت ران)‌ و گلوئتال (باسن) است.
تقویت این عضلات باعث افزایش قدرت شما در انجام تمام کارهایی است که انجام می‌دهید. مثل بالا رفتن از پله‌‌ها، از روی صندلی بلند شدن، بلند کردن بچه از روی زمین و پیاده‌روی.تقویت متعادل این عضلات برای حفظ عملکرد مطلوب آنها ضروری است در غیراین صورت مشکلاتی مانند اختلال راه رفتن، مشکلات تعادل و اختلال در فعالیت‌‌های روزمره به وجود می‌آید.


وقتی یک قسمت از پا بیش از قسمت‌‌های دیگر تقویت شود می‌تواند باعث کشیده شدن لگن و ران و خارج شدن از حالت تقارن طبیعی گردد که این مساله به اختلال در ثبات و در نتیجه درد کمر، ران، زانو و مچ پا منجر می‌شود....ادامه مطلب



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 6 مرداد 1392برچسب:, توسط سارا گلچین |

 

نقش تنفس در کیوکوشین کاراته


در هنرهای رزمی به انواع خاصی از تنفس بعنوان عوامل بنیانی اهمیت زیادی داده می شود از طریق تنفس انرژی و حیات از کائنات از طریق ریه ها جذب خون گردیده و سپس به تمام قسمتهای بدن از جمله تمام سلولها می رسد. تنفس صحیح از اهمیت ویژه ای برخوردار است...

 

به ادامه مطلب بروید...



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 6 مرداد 1392برچسب:, توسط سارا گلچین |

 


 

ماواشی گری (لگد دورانی)

 


 

ماواشی گری (لگد دورانی)
 


مسلماً ماواشی‌گری یکی از ضربات مشکل و دشواری است که بسیاری از کاراته‌کاها آنرا بطور ضعیفی اجرا می‌کنند، پس:

برای بهبود و ارتقاء سطح کیفی ماواشی‌گری خود چه باید کرد؟

1. این اطمینان را حاصل کنید که انعطاف‌پذیری بدنی کافی برای اجرای این لگد را دارا می‌باشید. برای اجرای تکنیک ماواشی‌گری بایستی دارای پاهایی انعطاف‌پذیر بوده و زاویه بین پاها بیشتر از 90 درجه باشد. برای پی بردن به میزان زاویه پاها می‌توان پاها را روی زمین روبروی دیوار باز کرد، اگر پاهای شما 90 درجه و یا بیشتر از این میزان باشد احتمالاً قادر به اجرای این لگد خواهید بود و اگر زاویه پاهای شما کمتر از 90 درجه باشد پس احتیاج به نرمش خصوصاً در ناحیه کشاله ران خواهید داشت. هر چه زاویه بین پاهای شما بیشتر باشد مسلماً مجری لگدی بهتر و مؤثری خواهید بود. با این حال بایستی تکنیک صحیح و درست لگد دورانی را بیاموزید.

2. برای بالا بردن میزان انعطاف‌پذیری پاها می‌بایست یک برنامه نرمش برای خود تدارک ببینید. پاهای خود را در جلوی دیوار تا حد نهایی انعطاف آن باز کنید (نباید دردی را احساس کنید)، حدود 15 ثانیه تا 2 دقیقه نگه دارید و بعد به آنها استراحت بدهید. برای پیشرفت سریع، این حرکت را 2 تا 3 بار در هر جلسه انجام دهید. فراموش نکنید که گاهی اوقات رو به عقب و رو به جلو خم شوید. اجرای این حرکت در 4 تا 6 نوبت در هفته موجب انعطاف خوب عضلات پاها می‌گردد.

3. هنگام اجرای ماواشی‌گری باید به پنجه پا اجازه چرخش بین 90 تا 180 درجه را داد(پایی که به روی زمین قرار دارد)، این عمل موجب استاد تن‌زاده در حال اجرای ماواشی‌گریمی‌شود که لگد، مسیر بیشتری را بپیماید و کفل‌ها نیز نقش مهم خود را ایفا کنند. اغلب مشاهده می‌شود که هنرجویان تلاش می‌کنند تا انگشتان پا را در حین اجرای لگد ماواشی‌گری رو به جلو نگه دارند. این عمل از مکانیسم صحیح عملکرد کفل‌ها و کشش پاها به سمت جلو، ممانعت می‌کند.

4. شیوه حرکت مناسب دست برای اجرای ضربه ماواشی‌گری و برگشت مجدد پا به حالت اولیه بر روی زمین در همان مسیر، ضروری است. توضیح در مورد شیوه حرکت دست مشکل است و در قالب کلمات نمی‌گنجد، باید در دوجو و از استاد خود در مورد شیوه حرکت آرنج سؤال کنید و سپس آنرا تمرین نمایید. شیوه حرکت مناسب و صحیح دست، نقش مؤثری را در ارتقاء و بهبود سطح کیفی یک ماواشی‌گری ایفا می‌کند.
5. در حین اجرای تکنیک ماواشی‌گری، سر نباید به سمت جلو خم شود، معمولاً بالا تنه به میزان 90 درجه یا بیشتر به پهلو یا عقب متمایل می‌گردد، باید توجه داشته باشید که بالا تنه نباید به سمت جلو متمایل گردد چرا که در این صورت کفل به سمت عقب بر می‌گردد و مانع از ایجاد تعادل و تمرکز بر روی تکنیک می‌گردد.

در صورتی که نکات یاد شده کمکی به تمرین شخصی شما نکرد، می‌بایست از استاد خود بخواهید تا ماواشی‌گری شما را به دقت زیر نظر بگیرد. مسلماً ذکر تمامی نکاتی که در اجرای غلط و نادرست تکنیک ماواشی‌گری توسط هنرجویان مشاهده شده، کاری دشوار می‌باشد.

 
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 6 مرداد 1392برچسب:, توسط سارا گلچین |

•حرکات کششی بالستیک (Ballistic Stretching)

•حرکات کششی پویا (Dynamic Stretching)

•حرکات کششی فعال (Active Stretching)

•حرکات کششی غیرفعال (Passive Stretching)

•حرکات کششی ایستا (Static Stretching)

•حرکات کششی ایزومتریک (Isometric Stretching)

•حرکات کششی (PNF) (Proprioceptive Neuromuscular Facilitation)


 

مقدمه

ورزشکاران از تمرینات کششی پیش و پس از تمرینات جسمانی استفاده می نمایند. معمولا حرکات کششی، قبل از تمرین  به منظور گرم کردن و آماده نمودن دستگاه عصبی ـ عضلانی برای اجرای حرکت و پس از تمرین، برای بهبود انعطاف پذیری انجام می گیرند. بهبود انعطاف پذیری که با انجام تمرینات کششی حاصل می شود باعث افزایش دامنه حرکتی ورزشکاران شده و میزان بروز آسیب های عضلانی را کاهش می دهد. حرکات کششی را می توان به دو دسته کلی پویا و ایستا تقسیم کرد. انجام حرکات کششی پویا منجر به بهبود انعطاف پذیری در طی حرکت اندام ها و انجام حرکات کششی ایستا موجب بهبود انعطاف پذیری ایستا (وقتی اندام حرکت پویا ندارد) می شود. از سوی دیگر این دو دسته حرکات کششی را می توان به شکل های مختلف اجرا نمود که بر این اساس می توان آنها را به ترتیب زیر دسته بندی کرد:



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 6 مرداد 1392برچسب:, توسط سارا گلچین |

در این مقاله به ذکر دو تصور غلط راجع به کشش می‌پردازیم: اینکه داشتن انعطاف‌پذیری زیاد، همیشه مانع آسیب‌دیدگی می‌شود و اینکه انجام کشش پیش از فعالیت‌ بدنی از آسیب رساندن به بدن جلوگیری‌ می‌کند. یک عضله را نباید تا حد پارگی آن مورد کشش قرار داد. پارگی‌های عضله غالباً در نتیجه ترکیب ویژه و همزمان یک کشش و یک انقباض رخ می‌دهند، کشش و انقباض نباید تا بیشترین حد انجام شود. برخی اوقات، انقباض در واقع یک گرفتگی عضلانی است که از ضعف مزمن عضله ناشی می‌شود. حتی منعطف‌ترین ورزشکاران نیز به آسیب‌ ناشی از استفاده بیش از حد دچار می‌شوند که خود بصورت گرفتگی عضلانی نشان می‌دهد. اگر ورزشکاری با گرفتگی عضلانی به تمرین ادامه دهد، ممکن است (و اغلب هم اتفاق می‌افتد) کشیدگی زیاد آن عضله باعث پارگی آن شود، بنابراین انعطاف‌پذیری زیاد به تنهایی از آسیب‌دیدگی جلوگیری نمی‌کند. اگر عضلات یک عضو یا یک طرف بدن بیش از عضلات مشابه در طرف دیگر بدن کشیده شوند، ممکن است یک مشکل عصبی یا استخوانهای غیرمنظم داشته باشید. برای مثال، لگن پیچ‌خورده باعث می‌شود که عضلات همسترینگ یک طرف بیش از عضلات همسترینگ دیگر کشیده شود. کشش بیش از اندازه عضلات کشیده شده، نمی‌تواند علت کشیدگی غیر طبیعی آنها را تعیین کند. در این نمونه، نه لگن اصلاح می‌شود و نه علت این بی‌نظمی که می‌تواند عصبی یا فیزیکی باشد، مورد بررسی قرار می‌گیرد. گرچه ممکن است این کشش به صورت موقتی به شما احساس بهتری بدهد، اما علت نهفته آسیب را از بین نمی‌برد. به همین سبب است که کشش و بویژه کشش استاتیک قبل از تمرین بدنی، مانع آسیب‌دیدگی نمی‌شود. علاوه بر این ، با انجام چند ثانیه کشش استاتیک نمی‌توانید چابکی زیاد و یا حداکثر سرعت را از خود بروز دهید، زیرا عضلات شما به محرک کمتر پاسخ می‌دهند و در نتیجه هماهنگی‌تان غیرفعال است. کشش‌های استاتیک، تولید نیروی عضلات کشیده شده را کاهش می‌دهند. این موضوع در تحقیقات بسیاری ثابت شده است. قرار دادن عضلات پشت ساق پا در معرض کشش‌های 30 ثانیه‌ای، نیروی آنها را پس از آن کشش کاهش می‌دهد. سه کشش 15 ثانیه‌ای عضلات همسترینگ، عضلات چهار سرران و عضلات پشت ساق پا در بسیاری از نمونه‌های افراد جمعیت آماری منجر به کاهش حداکثر سرعت یک پرش عمودی شد. برای چند دقیقه پس از کشش استاتیک شدید، تولید نیروی حداکثر ضعیف می‌شود. اگر بخواهید بلافاصله پس از یک کشش استاتیک، حرکتی سریع و فعال انجام دهید، ممکن است به عضلات کشیده شده آسیب برسانید. این هشدار در مورد یک تمرین بدنی منفرد است نه تمرینات طولانی مدت. انجام کشش‌های استاتیک قبل از یک تمرین بدنی مشتمل بر حرکات فعال، با نتیجه معکوس همراه است. اهداف گرم کردن عبارتند از: هوشیاری بیشتر، هماهنگی بهتر، قابلیت ارتجاع و انقباض بیشتر عضلات و بازده بالای سیستم‌های تنفسی و قلبی – عروقی. کشش‌های استاتیک، ایزومتریک یا آرامبخش، برای گرم کردن مناسب نیستند. انقباض‌های ایزومتریک فقط شما را خسته می‌کنند و از هماهنگی‌تان می‌کاهند. از سوی دیگر، کشش‌های آرامبخش و منفعل تأثیر آرامشی دارند و حتی می‌توانند شما را کسل و خواب‌آلود کنند. پس چه چیزی می‌تواند از آسیب‌ها جلوگیری کند؟ تمرین‌های قدرتی که نیروی گروه‌های عضلانی مخالف را متعادل می‌کند (و مشکلات بی‌نظمی استخوانی را که قبلاً ذکر شد برای شما فراهم نمی‌آورند). تحقیقات نشان می‌دهد که تفاوت زیاد قدرت بین دو گروه عضلانی مخالف (برای مثال نسبت عضلات همسترینگ به چهار سرران کمتر از 50 درصد باشد) و عدم تعادل قدرت بین این دو گروه عضلانی در دو سمت بدن، دلایل اصلی آسیب‌ها هستند. در مورد انقباض بیش از حد (تحریک زیاد عصبی) یا ضعف (ممانعت زیاد عصبی) ایجاد شده توسط مفاصل بی‌نظم یا مشکلات عصبی نیز تمرینات ویژه قدرت به شما کمکی نخواهند کرد. تمرینات قدرتی یا بر عضلات بسیار کشیده شده فشار وارد می‌آورد و یا اینکه با به کار واداشتن دیگر عضلات بر عضلات ضعیف تأثیر نمی‌کند. برای حل چنین مشکلاتی علاوه بر دیگر درمانها به کمک یک متخصص حرکت‌شناسی کاربردی نیز نیاز دارید که جهت طبیعی کردن کشش عضلات، تمرینهای خاصی را برایتان تجویز می‌کند. راه دیگر جلوگیری از آسیب‌ها، یادگیری شکل مؤثر حرکات است. در تکنیک‌هایتان،‌ کشیدن ناگهانی عضلات تازه کشش یافته را برای خنثی کردن حرکت سریع یک توده عضلانی نسبتاً بزرگ حذف کنید. ممکن است این چنین کشیدگی‌هایی برای مثال منجر به پارگی در عضلات پای محور در یک ضربه لگد شوند. یک تکنیک خوب، راحت و آسان انجام می‌شود. تکنیک را بدرستی تمرین کنید و عادت کنید برای جلوگیری از کشیده شدن عضلاتتان، تنها زمانی که فاصله مناسب است تکنیک‌هایتان را پرتاب کنید. دلایل دیگری نیز برای آسیب‌دیدگی وجود دارد. دامنه این دلایل از تمرینات غلط تا عواملی مانند سطح نامناسب محل تمرین (زمین بسیار سخت و یا زیرانداز بسیار نرم)، دما، رطوبت گسترده است. در مقالات بعدی، در مورد دلایل دیگر بیشتر بحث خواهیم کرد.

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 6 مرداد 1392برچسب:, توسط سارا گلچین |

کاتا

کاتا در مورد هر کمربند فرق میکند که به اختصار طبق قانون جهانی بیان شده است .لزوم کاتا در کاراته بسیار میباشد چرا که تمرینات وتجربیات اشخاص مهم در جهان از هم وغم آنها برتکیه بر اصول و روشهای انجام کاتا دارد برای مثال وقتی که از استیو آرنیل اولین مرد 100 کمیته سوالی مبنی بر چگونگی انجام این مبارزه موفق توسط او از طرف خبرنگاران بعد مسابقه انجام شد ایشان در جواب آنها گفتند که در روز شش ساعت به تمرین کاتا (پینان )میپرداختند حال چطور است که ما اصول اولیه خود را در کیوکوشین فراموش کنیم درست است که کیوکوشین بر کمیته .وتمشیواری تمرکز دارد اما نباید تمرینات کاتا فراموش شود.برای آموزش آن به قسمت ویدئوی ما (آپارات)مراجعه فرمایید

کاتا:در معنی اصلی این کلمه به معنی فرم انجام یک روش گفته میشود ،در اصل روش مبارزه با یک حریف خیالی میباشدحال در اکثر روشها وسبکهای کاراته دارای اصول منظمی میباشد و همچنین دارای نقاط مشترک بسیاری است.برای مثال

1- مراسم آغازين کاتا
2- اجراي دقيق کاتا.
3- مراسم پاياني کاتا.

بهترين روش براي يادگيري يک کاتا عبارت است از :

1- حرکت پاها و چرخشها را بياموزيد.
2- حرکت دستها را ياد بگيريد.
3 -حرکات پاها و دستها را تواماٌ ياد بگيريد.
4 -بتدريج روشهاي تنفش (دم و بازدم) تمرکزها را در هر قسمت کاتا بياموزید.کاتا را تکميل و به حد کمال برسانيد.موقع کياي را ياد بگيريد.
5 -در هر با ر تمرين حد اقل سه بار پشت سر هم يک کاتا را اجرا کنيد.

اهدافکاتا
هر کاتا داراي دو هدف مي باشد.
1-اهداف فيزيکي تمرينات کاتا
علاوه بر افزايش دانش تکنيکي شخص، کاتا از نظر  پرورش جسمي دو هدف دارد. اول تقویت استخوانها وماهيچه ها براي حداکثر کارايي بيو مکانيسم شخصی. هدف دوم پرورش حرکت و انعکاسهاي سريع و واکنش سريع در وضعيت دفاع از خود.
2-اهداف متا فیزيکي تمرينات کاتا

درتمرينات کاتا کيفيت هاي غير فیزيکي نيز وجود دارند که بايد به آنها توجه بسيار کرد تکامل ذهن و روان. فروتني و تواضع، کاتا با تعظيم شروع و بعد از اجراي هر کاتا احترام انجام مي گيرد. ( با تعظيم کردن ) کاراته کا حرکات خود را در يک وضعيت آرام و آماده نبرد که در عين حال از هوشیاري کامل برخوردار است شروع می کند. مرکز جاذبه و يا تاندن نقطه قدرت و تمرکز مي شود و در اين حالت کاراته کا کاملأ آماده مبارزه مي شود.

معانی هر کاتا

1- کاتاهاي پينان: پينان يک اسم اوکينا وائي است به معني صلح آميز وظاهراٌ منظور ابداع کنندگان آن تقويت روحيه فرهنگي در خارج از محيط هاي رزمي بوده است.
2- سوکينو کاتا = کاتاي مشت يا ضربه مشت بسته
3- يا نتسو = چهارمين
4- تنشو = جزء کاتاهاي مقدماتي کاراته و به معني چرخش دستهااست.
5- سانچين نوکاتا = به معني سه مبارزه (با سانچين داچي فرق ميکند)
6- ساي هاي = يا ساي فاي معناي آخرين نقطه شکست يک کاتاي پايه است.
7- گيگ ساي داي = به معناي حمله يا هجوم اصلي يا بزرگ.
8- سي پاي = به معناي 18 حرکت يک کاتاي ناهاته است.
9- گيگ ساي شو= حمله يا هجوم کوچک.
10- گاريو = اژدهاي نشسته.
11- سي ان چين = آرامش در طوفان (ناهاتا) يک کاتاي پيشرفته است.
12- کانگوداي = نگاه کن به اسمان يک کاتاي نيمه پيشرفته.
13- سوشي هو= 54 حرکت يک کاتاي بسيار پيشرفته است.

آموزش کامل این عوامل باید توسط یک استاد مجرب به شما آموزش داده شود نه تنها با استفاده از چند سی دی یا کلیپ چرا که افرادی در کیوکوشین در کیوکوشین ادئای کمربند بالا را دارند اما در کاتای تاکیوکوهم اشکالات بسیاری دارند پس اصول وقواعد کاتا بسیار مهم است درست یاد بگیرید تا درست آموزش دهید.با تشکر

آموزش تکمیلی در آپارات ویدئوی ما

کاتا در هرکمربند

  10th Kyu Taikyoku sono Ichi

 

      9th Kyu Taikyoku sono Ni

 

  8th Kyu Taikyoku sono San

 

      7th Kyu Pinan sono Ichi

 

  6th Kyu Pinan sono Ni

 

      5th Kyu Pinan sono San

 

  4th Kyu Sanchin no Kata with Ibuki

 

      3rd Kyu Pinan sono Yon
  Sanchin no Kata with Kiai

 

  2nd Kyu Pinan sono Go
  Gekisai Dai

 

      1st Kyu Yansu
  Tsuki no Kata

 

      Shodan Tensho
  Saiha
  Taikyoku sono Ichi/Ni in Ura
  Taikyoku sono San in Ura

 

          Nidan Kanku Dai
  Gekisai Sho
  Seienchin
  Pinan Sono Ichi in Ura

 

              Sandan Sushiho
  Garyu
  Seipai
  Pinan Sono Ni in
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 1 مرداد 1398برچسب:, توسط سارا گلچین |

این سبک از هنرهای رزمی، نوعی از کاراته محسوب می شود که بر آموزش های جسمانی بسیار قوی و به ویژه کومیته (Kumite) و تمشیواری (Tameshiwari) تأکید دارد. در این سبک، فنون کاتا، کیهون، دفاع شخصی و استفاده از سلاح هم دیده می شود. استفاده از حرکات دایره ای در هنگام کاربرد فنون، سبک کیوکوشین کاراته را از سبک های سنتی کاراته که تنها بر روی حرکات خطی ساده بنا نهاده شده اند، متمایز می کند.
در کیوکوشین کای کاراته، برخوردها بسیار سریع و نیرومند است و تمامی اعضای بدن به نوعی در حملات و دفاع مشارکت دارند. یک کیوکوشین کاراته کای واقعی بر این باور است که این برخوردها برای پرورش روح و جسم او ضرورت دارند و بدینوسیله وی آماده مقابله با هر گونه پیشامد غیرمنتظره و جدی می باشد.

نوشته شده در تاريخ سه شنبه 18 تير 1392برچسب:, توسط سارا گلچین |

حلول ماه مبارک رمضان ،

 

بهار قرآن،ماه عبادتهای عاشقانه

 

نیایشهای عارفانه و بندگی خالصانه


مبارک

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 9 تير 1398برچسب:, توسط سارا گلچین |

اموزش تخصصی کیوکوشین کاراته در تمامی رده های سنی شامل کمیته ازاد کاتا دفاع شخصی کاربردی بدنسازی رزمی شکستن اجسام سخت و کار با سلاح سرد زیر نظر سنسی سولماز بایمانی دارنده دان 4 کاراته ازاد زیر نظر فدراسیون کاراته ایران                                        دوجوی تمرین بانوان اهواز زیتون کارمندی خیابان فاطمی بین زیتون و زیبا پلاک 59 باشگاه ورزشی سورا روزهای زوج 18/3 الی 20                                                                              کیانپارس خیابان 5غربی فاز 2 باشگاه ورزشی ونوس روزهای دو و پنجشنبه 18/30الی20                                                   جهت کسب اطلاعات بیشتر یا هرگونه سوال در قسمت نظرات یا از طریق ایمیل سوال خود را مطرح کنید.اوس

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 19 ارديبهشت 1392برچسب:, توسط سارا گلچین |

 

نکته های ریز در کیفیت کاتا

در کاتا حرکات زائدی وجود ندارد، هر حرکت وظیفه و معنای خود را داراست. در طی اجرای کاتا شخص می‌بایست از معانی حرکاتش در عین اینکه حریف فرضی خود را همه جا زیر نظر دارد (ذانشین)، آگاه باشد. زمان‌بندی صحیح هر حرکت نیز اهمیت دارد.

هنگام اجرای تکنیک‌ها (حمله‌ای و یا دفاعی)، کاراته‌کا باید روش صحیح تنفس و همزمان کردن آن‌ را با تکنیک، انتخاب کند. کیای، قدرت تکنیک را در هنگام اجرا تقویت می‌کند، و این نقطه‌ی جمع‌بندی نیروهای فیزیکی است که در آن هر مفصل و ماهیچه با هماهنگی کامل کار می‌کنند تا حداکثر قدرت ممکنه را در آن نقطه ایجاد نمایند.

هر کاتا ویژگی‌های خود را دارد. در اجرای کاتا کاراته‌کا باید سالها تحت نظر یک مربی مجرب آموزش ببیند. این برای اطمینان در اجرای صحیح تکنیک‌ها است و اینکه شاگرد در تمامی نکات ریز و حساس اجرای کاتا، درست تعلیم دیده باشد.

نهایتاً شاگرد از کاراته و روش‌های تکامل جسمی و روحی که در طول تمرینات قراردادی با آنها درگیر بود بهره‌ی مطلوب را جسته و به تکامل خواهد رسید. تمامی کاتاها با تکنیک دفاعی شروع و تقریباً تمامی آنها نیز با تکنیک دفاعی خاتمه می‌یابند.

حقیقتی که در جمله معروف استاد فوناکوشی نهفته است؛ کاراته نی‌سنته ناشی.

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 19 ارديبهشت 1392برچسب:, توسط سارا گلچین |

 دفاع شخصی 

چند اصل کلی را با ھم مرور می کنیم:

خود را با تصاویر ذھنی و خیالی از خلافکاران گول نزنید!

خود را با تصاویر ذھنی و خیالی رایج از خلافکاران گول نزنید. یعنی فکر نکنید آدمھای خلافکار حتما دارای علائم مشخصه ای ھستند؛ مثلا ھمه ی آنھا مرد، درشت ھیکل، بدترکیب و دارای خالکوبی روی بازوھایشان ھستند! مطمئن باشید خلاف کاران میتوانند ھر شکل و ظاھری داشته و از ھر طبقه اجتماعی و دارای ھر شغلی باشند.

فقط غریبه ھا ممکن است به شما آسیب برسانند؟ فراموشش کنید! حقیقت ندارد!

کسانی که ممکن است به شما آسیب برسانند ھمیشه افراد کاملا غریبه نیستند. اگر ھمواره ذھن خود را اینگونه عادت دھید و آنگاه از طرف یک آشنا در معرض خطر قرار بگیرید، آنچنان شوکه خواھید شد که عملا امکان ھچ عکس العملی را نخواھید داشت. یک آمار تھیه شده در ایالات متحده نشان میدھد که بیش از ۸۹ % از کسانی که قربانی تجاوز شده و یا در معرض آن قرار داشتهاند،فرد مھاجم را میشناخته اند. خیلی از خشونتھا و حتی قتلھا ھم توسط کسانی صورت گرفته که قربانی آنھا را به خوبی میشناخته است!

موارد حقوقی و قانونی مربوط به دفاع مشروع را به دقت فرا بگیرید!

البته این موضوع بیشتر زمانی موضوعیت پیدا می کند که شما به صورت فیزیکی درگیر شده باشید. در این صورت اگر از قوانین  « دفاع مشروع »(که ممکن است در کشورھای مختلف متفاوت باشد)  آگاه نباشید، ممکن است با وجود جان سالم به در بردن از دست مھاجمین، خودتان در دادگاه محکوم شوید! « دفاع مشروع » به طور خلاصه در زمانی مجاز شناخته شده است که خطر قریب الوقوع

بوده و امکان یا فرصت درخواست کمک از نیروھای پلیس یا دیگر سازمان ھای مسئول نباشد،شدت و نوع برخورد شما متناسب با میزان تھدید و خطر باشد(یعنی مثلا اگر به خاطر یک متلک،طرف را با ماشین زیر بگیرید دیگر دفاع مشروع محسوب نمی شود!) و… با وجود اینکه این پیش شرط ھا معقول و منطقی به نظرمیرسند، اما اثبات آنھا در دادگاه ساده نیست. در روزنامه ھا بسیار خوانده ایم سرگذشت کسانی را که ظاھرا برای دفاع از خود مرتکب قتل شده اند اما دادگاه خودشان را به جرم قتل مستحق مجازات دانسته است! پس برای ھر مورد پیش پا افتاده ای شدت عمل به خرج ندھید و خوب به عواقب اقدام خود فکر کنید. لطفا فیلم ھای اکشن سینمایی را ھم فراموش کنید که مثلا طرف برای نجات نامزدش یک شھر را به ھم می ریزد و آخرسر ھم مثل قھرمانان با او برخورد می شود! در دنیای واقعی چنین فردی یکراست سر از زندان درمی آورد! پس زیاد جوگیر نشوید لطفا!

وقتی وارد مکان ناآشنایی میشوید(یا با کسی قرار میگذارید)، در ھنگام ورود، به دقت اطرافتان و

راه ھای ورودی و خروجی را برانداز کنید و به خاطر بسپارید.وقتی وارد مکان ناآشنایی میشوید(یا با کسی قرار میگذارید)، در ھنگام ورود، به دقت اطرافتان وراه ھای ورودی و خروجی را برانداز کنید و به خاطر بسپارید. این موضوع باعث میشود تا اگر به ھر دلیلی داخل ساختمان با مشکلی مواجه شدید، ھنگام خروج (فرار) از ساختمان، به جای حرکت به سمت درب خروجی اشتباھا وارد دستشویی نشوید! احتمالا برای شما ھم پیش آمده که گاھی وارد دفتر کار یا … نا آشنایی می شوید و بعد موقع خداحافظی و خروج، درب خروجی را گم می کنید و منشی یا صاحب دفتر درب را نشانتان می دھد، خب در شرایطی که با خطر ھم مواجه شده باشید و تمرکز کافی نداشته باشید احتمال تکرار این اتفاق به مراتب بیشتر است.

اگر در محلی، با مشکل مواجه شدید و البته آنقدر خوش شانس بودید که در فرصتی مناسب از تلفن

 استفاده کرده با پلیس یا آشنایانتان تماس بگیرید، پس از برقراری ارتباط ، نخست آدرس محل (اگر آدرس را نمیدانید توصیفی از محل) را به طرف داده و سپس به توضیح جزئیات ماجرا بپردازید.در این صورت اگر به ھر دلیلی تماس شما قطع شد (یا مجبور به قطع آن شدید)، حداقل دیگران را از محل خود مطلع کرده ای.

این موضوع در مواقعی که با مشکلات اورژانسی دیگری ھمچون آتش سوزی، تصادف و…مواجه میشوید نیز صدق میکند. اگر تابحال با اورژانس یا آتش نشانی تماس گرفته باشید، حتما متوجه شده اید که اپراتور مربوطه عموما قبل از ھرچیز از شما میخواھد که اسم، آدرس و شماره تماس خود را به او بگویید. علت این امر این است که معمولا در اینگونه حوادث شما آنچنان دستپاچه می شوید که متوجه آنچه باید بگویید نمیشوید.

برای مثال خانم خانه داری را درنظر بگیرید که ناگھان با آتش گرفتن خانه اش مواجه میشود. او بلافاصله با آتش نشانی تماس میگیرد و به سرعت و با داد و ھوار از مامورین کمک میخواھد. سپس تلفن را قطع کرده و منتظر مامورین میماند. مدت زمان زیادی میگذرد و از ماموران خبری نمیشود، چرا؟ چون این خانم تمام ماجرای آتش گرفتن را برای اپراتور شرح داده اما آنقدر دستپاچه بوده که فراموش کرده آدرس محل آتش سوزی را به اپراتور بدھد!

به غریزه و احساس خود اعتماد کنید.

اگر غریزه و حس ششم شما میگوید که باید به کسی یا موضوعی اطمینان کنید ولی شما احساس

میکنید به غیر از غریزه باید از منطق خود نیز کمک بگیرید، تصمیم عاقلانه ای گرفته اید. اما اگر غریزی نسبت به فرد یا مکان یا موضوعی احساس بدی دارید، بھتر است به غریزه و احساس خود اعتماد کنید، غریزه شما معمولا در این موارد کمتر اشتباه میکند. خیلی از کسانی که حادثه ای را پشت سر گذاشته اند تصدیق کرده اند که قبل از روی دادن حادثه، نسبت به محیط یا شخص مورد نظر احساس خوبی نداشته اند.

حفظ ھوشیاری؛ اصل اول و آخر

 مھمترین اصل این است که غافلگیر نشوید. اگر ھمیشه ھوشیاری و آمادگی ذھنی خود را  در « دفاع شخصی » نسبت به شرایط و محیطی که در آن قرار دارید حفظ کنید، تا حد زیادی احتمال غافلگیر شدنتان کاھش می یابد و یا در صورت بروز حادثه، آمادگی بیشتری برای اقدام به موقع خواھید داشت. در دفاع شخصی معمولا موقعیت ھای مختلف را از لحاظ میزان ھوشیاری مورد نیاز (یا میزان احتمال خطر) به ۴ وضعیت سفید، زرد، نارنجی و قرمز تقسیم بندی می کنند.

وضعیت « سفید » زمانی است که شما کاملا احساس امنیت میکنید  و ظاھرا ھیچ خطری شما را تھدید نمیکند.

وضعیت « زرد » زمانی است که آن احساس امنیت کامل وجود ندارد، اما به نظر نمیرسد خطر قریب الوقوعی ھم درکار باشد.

وضعیت« نارنجی » زمانی است که شما خطر را حس میکنید، ھرچند ھنوز از قوه به فعل درنیامده است.

و بالاخره وضعیت « قرمز » زمانی است که دیگر خطر از قوه به فعل درآمده و شما رسما درگیر آن شده اید.

در« دفاع شخصی » ھدف باید این باشد که تا حد امکان به مرحله « وضعیت قرمز نرسیم . قبلا گفتیم که تنھا ۱۰ درصد مباحث « دفاع شخصی »فیزیکی است و این ۱۰ درصد ھم عموما مربوط  به « وضعیت قرمز » است.

فاصله ایمن؟!

فاصله ایمن یا  « خط قرمز » مفھوم دیگری که در مبحث است. در دفاع شخصی این فاصله ایمن عبارت است از میزان فاصله ای که شما باید با « خط قرمز » حفظ طرف مقابلتان حفظ کنید به طوری که وی در یک حرکت نتواند- دست و پا یا سلاح سردش – را به شما رسانده و صدمه ای وارد کند. این فاصله معمولا چیزی به اندازه ۱٫۵ تا ۲ متر است.

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 19 ارديبهشت 1392برچسب:, توسط سارا گلچین |

 

قسمت های مختلف پا

 

 

سوکوتو، لبه‌ی خارجی پا، تیغه‌ی پا – Sokuto
  سوکوتو، لبه‌ی خارجی پا، تیغه‌ی پا - Sokuto
     
سوکوکو، روی پا – Sokuko 
های‌سوکو نیز گفته می‌شود
  سوکوکو، روی پا - Sokuko
     
۱) جوسوکوته،‌ پنجه‌ی پا – Jo sokute
ذن‌سوکوتِی نیز گفته می‌شود
۲) کاکاتو، پاشنه‌ی پا – Kakato
  1) جوسوکوته،‌ پنجه‌ی پا - Jo sokute
     
تِی‌سوکو، کف پا – Tei soku
  تِی‌سوکو، کف پا - Tei soku
     
هیزا، زانو – Hiza
 
هیزا، زانو - Hiza

 

قسمت های مختلف پا

 

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 19 ارديبهشت 1392برچسب:, توسط سارا گلچین |

 

قسمت‌های مختلف دست

 

 

سیکن - پیش مشت، جلوی مشت - seiken
 
اوراکن - uraken
سیکن، جلوی مشت Seiken
 
اوراکن،‌پشت مشت Uraken
     
ناکاداکا ایپون کن - nakadaka ippon ken   هیتوساشی‌یوبی ایپون کن - hitosashi yobi ippon ken
ناکاداکا ایپون کن Nakadaka Ippon Ken
 
هیتوساشی ایپون کن Hitosashii Ippon Ken
     
شوتو، لبه خارجی دست - shuto   هایتو، لبه داخلی دست - haito
شوتو، لبه‌ی خارحی دست Shuto
 
هایتو، لبه‌ی داخلی دست Haito
     
نوکیته، لبه انگشتان - nukite
  هیراباسامی، لبه‌داخلی انگشتان شست و اشاره - hirabassami
نوکیته، لبه‌ی انگشتان دست Nukite
 
هیرا باسامی،‌ لبه‌ی داخلی انگشتان شست و اشاره Hira Basami
     
کوته، ساعد - kotte   کن‌سویی، لبه خارجی مشت -  kentsuei

۱) سوتو کوته – ۲) اورا کوته – ۳) اوچی کوته 
خارج، پشت و داخل ساعد دست Kotte

 
کن‌سویی، لبه‌ی مشت Ken Tsui
     
کوکن، لبه مچ بصورت خمیده - koken   هیجی، آرنج - hiji
کوکن، لبه‌ی مچ خمیده Koken
 
هیجی، آرنج Hiji
     
شوتِی، پاشنه دست - shotei
شوتی، پاشنه‌ی دست Shotei

 

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 19 ارديبهشت 1392برچسب:, توسط سارا گلچین |

تصاویر را به ترتیب دنبال کنید

طرز صحیح گره زدن کمربند

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 13 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.